svar.

hanna om Träningsupplägg för Gaz.:
hejsan, kommer ihåg att du sa att Gaz hade ganska svårt att bygga muskler eller att det tog lång tid iaf. Vet inte om du ger honom korn men en veterinär sa att det kan vara mer åt de nedbrytande hållet för musklerna än att bygga upp. Bara ett tips :) bra blogg !

Sv
. Super tack till dit tips! Har jag inte hört förut, men han går på havre så det är nog lugnt. Gazpachos muskelbyggning har tagit sjukt lång tid, en normal häst hade varit en bodybuilder vid detta laget.

Men både veterinär, olika tränare, equieterapet & kiropraktor har sagt att det beror antagligen på hans tidigare skador. Kissing spines som han har i ryggen men inte haft problem (so far so good) med under tiden vi haft honom + att han snubblade i hagen som åring & blev skev i bäckenet. Inte omöjligt att mer har hänt honom tidigare då säljaren inte var särskillt ärlig vid hästköpet.

Men vi kämpar på!
Det är om inte annat ett mysterium att lösa hur vi ska få de sista muskelpartierna på plats... Om ni har något supertips om muskelbyggning så säg gärna till. Men det känns som att jag känner till "det mesta" vid detta laget... Haha!

Såhär såg lille Gaz ut dagen han kom & blev min.
Dagen då det hela började...


Kommentarer
Postat av: Ingela

Har du provat dodson o horrels Build up? Den funkade superbra på Bruno! =)

2011-04-29 @ 21:17:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0