Gramantyglar

Vad tycker ni om gramantyglar?
Använder ni dessa hjälptyglar eller är ni 100 % emot dem?

Nu vill vi veta, efter att ha hört era åsikter så kommer VI dela med oss av VÅRA åsikter.

Här är ett klipp ifrån när jag (Jessica) red Girlie på graman i sommras.
30/9-10


Kommentarer
Postat av: Ingela

Jag tycker att graman kan vara ett bra hjälpmedel, men att man ska ta hjälp när man använder det de första gångerna. Alltför många drar bara in näsan o sen får hästen tappa bakkärran helt... Inte riktigt det som är meningen kanske. Det är inget man ska sitta o rida på alltid heller tycker jag.

2011-03-25 @ 07:58:53
Postat av: Anonym

Jag är för gramantyglar om de används rätt och av erfaren ryttare. Tycker det ser bra ut och hon får igång bakbenen. Ser ut som du tittar ner lite mycket? Kan se fel men en tanke bara.

2011-03-25 @ 09:05:01
Postat av: Fanny

Jag har egentligen aldrig fattat varför man ska använda graman. Jag har läst en del om den och många skriver att när dom är lite lata eller vill fuska lite, så tar dom gramanen(??) Om man nu är så lat så behöver man ju inte försöka på sig ett seriöst dressyrpass. Visst, det är kanske bra om man nu kan använda den på ett bra sätt, men jag tror tyvärr det finns alldeles för många ponnyungar som köper en graman och tror att hästen ska gå på tygeln för det. Du verkar ju ha koll på dethär iaf. Jag har aldrig använt en graman och jag får nog säga att jag är lite emot den.

2011-03-26 @ 07:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0