Vem är vem?

Vi har sett att ni blandar ihop oss iband och här är en snabb genomgång.

Jessica Andersson

Hästliv: Jessica Andersson äger hästen Gazpach som är skimmel, f. 2001. De har tävlat upp till 110 nationellt och hon tränar honom upp till 130 cm bana. Jessica äger också hästen Blacky som är dundersöt shettis. Förutom de så har Jessica har en 28 årig d-ponny på foder som hon haft de senaste 5 åren. Ponnyn har gått EM med enastående resultat! (3:a i EM hoppning) 
-
Internetliv: Jessica hade förut en blogg vid namn Jessiejump men som inte är i drift längre, hon v ar väldigt aktiv via Bilddagboken förut.
-
Bloggstil: Bloggar ofta väldigt aktivt med många inlägg om dagen. Ofta utförliga inlägg vad gäller träning och planering för hästarna eller bara ett kort vad som händer under dagen.
-
Linnea Ohm
Hästliv: Linnea äger två hästar, Bejona A som är fem år gammal, tävlar nationellt 125 felfrit och är kvalad till Falsterbo, sedan Lizzy som är Linnea elit(c)ponny som är till salu och för tillfelet utlånad för provning. Linnea Delar stall med sin mamma som har 4 hästar var av 2 är till salu.
-
Internetliv: Mycket Facebook. Har aldrig förut haft blogg men hade en kort tid Bilddagboken.
-
Bloggstil: Mellan 2 och 0 inlägg om dagen, ofta tävlingsresultat eller tankar om träning och liknande. Skiver inte korta inlägg förutom svar.
-
-
-
Hoppas att ni nu vet lite bättre vem som är vem! :D
-
/Swejumpers

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0