Smutskastande av föreningarna.

Tänkte bara dra det här med underlag lite längre eftersom ämnet redan är upp.

Att folk undviker att åka till olika tävlingsplatser pga av att de inte gillar underlaget är en sak men när folk börjar sprida falska rykten, där går min gräns i alla fall. Har varit med om när vänner varit på tävlingar, inte varit nöjda med underlaget eller oftast inte heller sitt resultat, och då sagt bokstavligen "fler än 10 hästar gick omkull. Underlaget släppte över allt". 
10 hästar är VÄLDIGT många hästar, och vem som hälst förstår ju att det inte stämmer. Om en eller två hästar går omkull är dock inte ovanligt, dock handlar det sällan om att underlaget släpper utan brister i ridningen vid tillfället. Antingen försökte sig ryttaren på en omöljig sväng eller missbedömde på annat sätt.

Så sluta smutskasta klubbarna pga av att ni inte är nöjda med ert resultat, för jag kan sätt mitt vänsta ben på att 45 % av alla gånger då någon inte är nöjd med underlaget, bara är en usel ursäkt.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Vellinges underlag är riktigt bra i det nya ridhuset, men i det gamla är det inte alls bra:(

2011-03-20 @ 22:48:29
Postat av: Carro

håller med ovan. alla får säga vad dom tycker och så vidare. men underlaget släpper på kortsidorna i vellinges gammla ridhus(där tävlingarna hålls) tyvärr... men självklart alla tycker olika;)

2011-03-21 @ 13:33:08
URL: http://tavlingsryttare.blogg.se/
Postat av: Malin

Håller med dig till fullo!

2011-03-21 @ 14:34:55
URL: http://kyro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0