Anmäld och avanmäld

Börjar med en fråga, fungerar TDB (tävlingsdatabasen) får er? Det gör nämligen inte det för mig..
-
Och nu till titeln.
-
Anmäld till Falsterbo Horse Show.
Avanmäld till Tävlingarna i Trolleholm.
-
Det var den konstigaste anmälningsprocess jag någonsin sätt i vanliga fall trycker man bara "anmäl" och det är i stort sätt allt. Här var man tvungen att svara den en jädra massa frågor, men det kanske har att göra med att det är internationellt (gud så bra det kändes att skriva det). Då börjar ju en massa andra regler spela in.
-
Vi avanmälde till Trolleholm eftersom vi nu har rivit hela tävlingsplanen och gjort en ny som passar med Falsterbo. Vi anser att Bejona har fått all miljö träning hon kan få och skött sig super på alla moment vi har försökt träna på att det ända vi måste göra nu innan falsterbo är att rida 1.30 m. That's it. Varför åka ut på en massa tävlingar och lula runt på 1.20 banor utan anledning? Sedan är hon en häst som lätt rasar i vikt vid för mycket träning så tre veckor tävlingsvila är bara bra för henne.
-
Vår nya plan ser ut så här: Rida 1.20, debutera 1.30 på de regionala tävlingarna i  Dagstorps Ryttarförening den 19 Juni (två veckor innan falsterbo) sedan att rida ännu en 1.20 och en 1.30 på de nationella tävlingarna i Lunds Civila Ryttarförening veckan efter, (en veck innan falsterbo). Så två tävlingar innan falsterbo och två träningar hade vi tänkt att trycka in.
/Linnea Ohm

Kommentarer
Postat av: sandra

super mkt grattis till falsterbo-kvalet! en lite konstig fråga, får man tävla 130 på en 5åring? trodde man bara fick rida 120-125. jag kanske är helt ute och cyklat?



måste med ge beröm för en riktigt bra blogg!

2011-05-23 @ 00:20:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0